Blog

Nyheder, tips og viden til dig

NEW EW240 – TOILET EXCLUSIVE – double TOILET!

NEW EW240 – TOILET EXCLUSIVE – double TOILET! Please check our new product EW240 – toilet exclusive – double toilets with separate entry doors– based on a chassiss. Easy to set up, easy to transport! Click below for MORE! EW 240 – 2400 x 1800 based on floor on chassiss. 2 x hanging toilet 2 […]

se mere

Easy Wagon indgår aftale med Malthus

Easywagon har indgået en aftale med den norske virksomhed Malthus på levering af minimum 250 letvogne i 2018. De første letvogne er allerede fragtet til Norge og blevet taget vel imod.

se mere
Letvognsservice

Letvognsservice

Vores letvognsservice brillerer igen og igen. Hos Easy Wagon forventer vi lige så meget af vore medarbejdere som af vores ultimative letvogne… så det er ikke så lidt!

se mere

Pressemeddelelse

Easy Wagon er et nyt letvognsbrand uden den fejl, som brugere af letvogne kender så godt: Bulede gulve som følge af vandindtrængen, der let resulterer i råd og svamp og en ubrugelig letvogn.

se mere
Easywagon klar til afhentning

Kører du helt lovligt?

Ved du, hvad din bil må trække? Ved du, hvad du må køre med? Nej, vel! Ikke sådan lige på stående fod, men det er der råd for!

se mere
13 pol stik

Letvognens el-system

Easy Wagon leveres med et 13-polet trailerstik, som passer til de komplekse elektroniske systemer de fleste biler har i dag.

se mere
EASYWAGON Facade

Fremtidens letvogn er landet i Danmark!

En spritny virksomhed har set dagens lys. Easy Wagon a/s. Egen fabrik i Polen. Udstillingslokale og salgskontor i Tavlov ved Fredericia. Vi producerer letvogne – de mest stabile på markedet!

se mere