Beboelsesvogne

FIND DEN RETTE BEBOELSESVOGN

Beboelsesvogne fra EasyWagon sælges i forskellige størrelser. I har også mulighed for at vælge, om vognen skal være med enkelt- eller dobbeltværelser, om I vil købe eller lease. På den måde kan vi tilbyde en vogn lige efter jeres behov, krav og ønsker. Under hver enkelt type vogn kan I læse mere om både indretning, mål, tekniske data og tilslutninger. Hos EasyWagon findes letvogne til alle behov.

En beboelsesvogn er en komplet og ikke mindst mobil løsning i forbindelse med beboelse. Vognen indeholder de samme nødvendige faciliteter, som findes i et helt almindeligt hjem. Derfor er alle vores beboelsesvogne også indrettet med både køkken, bad og toilet, opholdsrum samt mindst ét soverum med indbyggede skabe. Letvognen kan flyttes rundt efter behov ved evt. byggeri, midlertidig bolig mv.

Med beboelsesvognenes gode faciliteter og høje kvalitet, er medarbejderne sikret behagelige pauser, såvel som en solid nats søvn, hvis behovet skulle opstå. Pauser og godt arbejdsmiljø er utroligt vigtige, når mandskabet skal holde hovedet klar en hel dag og levere et solidt stykke arbejde. Et arbejde, der i sidste ende reflekteres i jeres firmas renommé.

Hos EasyWagon er I garanteret letvogne med høj standard, og de beboelsesvogne vi sælger, er produceret på vores egen fabrik i Polen med dansk ledelse, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet og ikke mindst en beboelsesvogn til en pris, alle kan være med på. 

I vores udvalg af mobile beboelsesvogne kan I blandt andet vælge imellem vores beboelsesvogn til én eller flere personer.

Vognenes fleksibilitet og mobilitet gør beboelsesvognene lette at flytte rundt på, så I nemt kan placere dem lige der, hvor behovet er. Vognene er også meget nemme at tilslutte, da de hverken behøver at blive placeret tæt på kloak eller vandforsyning. Samtidig er de også meget nemme at transportere, da de kan spændes efter en almindelig personbil. Det er derfor meget praktisk at have jeres egne mobile beboelsesvogne på hjul, hvis I er et firma, der kommer vidt omkring med jeres medarbejdere.