FAQ

Skulle du her ikke få svar på alle dine spørgsmål er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på Email – eller at komme forbi på Nordensvej 1 i Fredericia for en personlig snak.

Kontakt os

Hyppige spørgsmål

Den nye generation af letvogne er opbygget i uorganiske materialer.

Vægpanelerne er lavet som sandwichelementer med høj densitet, hvilket resulterer i øget isoleringsevne og betragtelig styrke i det færdige panel.

Taget er som standard en helstøbt glasfiberkonstruktion med 60 mm isolerende kernemateriale af PUR skum.

Vognen er, inde som ude, konciperet med hygiejniske, glatte overflader, som er lette at rengøre.

Konstruktionen har som helhed en enestående stabilitet og er fuldstændig fri for de velkendte problemer, der plager skurvogne. Dette skyldes bl.a. at

 • Vognene er udstyret med helstøbte tage uden samlinger, der effektivt forhindrer vandindtrængning.
 • Gulvet er en integreret del af konstruktionen og indeholder ingen organiske materialer, som f.eks. træ. Dermed forbliver det upåvirket af fugt, hvilket betyder, at vand på gulvet ikke medfører nogen skade.
 • Vognene er udstyret med kraftige næsehjul.
 • Der er mulighed for eftermontering af kraftigere støtteben på de større modeller.

Derudover skal nævnes at:

 • Alt indendørs belysning er LED-baseret.
 • 13-polet elstik er standardudstyr.
 • Vi kun anvender komponenter fra anerkendte leverandører.
 • Brusebunde er fremstillet af stål.

Vi forsøger at opbygge vores vogne udelukkende med standardkomponenter, hvilket gør dem nemme at servicere eller reparere i tilfælde af beskadigelse.

De er yderst enkle at tilslutte og kræver ikke placering tæt ved hverken vandforsyning eller kloak.

Nej. Vi fokuserer udelukkende på at levere nye topkvalitetsprodukter til vores kunder og tilbyder ikke udlejning af vogne eller udstyr. For dog at imødekomme vores kunders forskelligartede behov, vil vi meget gerne bistå med at henvise til lokale, kompetente udlejere af EasyWagon letvogne i dit lokalområde.

Vi stræber efter at yde den bedst mulige service og bistand til vores kunder og forstår vigtigheden af at kunne facilitere deres behov, selvom det ikke nødvendigvis er en del af vores kerneforretningsområde. Vores mål er at etablere en solid forbindelse, der bygger på tillid, gennemsigtighed og professionalisme, med vores kunder, og dette omfatter også at vejlede dem, når de ønsker at leje eller udleje EasyWagon letvogne.

Vi takker for din interesse i vores virksomhed og står meget gerne til tjeneste med vores ekspertise, hvis du har planer om at købe fabriksnye vogne, inventar eller reservedele.

I Danmark kan du få lavet service på alle typer letvogne på vores værksted på Nordensvej 1 i Fredericia.

I udlandet bliver service tilbudt af vores officielle forhandlere.

Såvel på værkstedet i Danmark som i de øvrige europæiske lande omfatter vores service alle arter af reparationer, fjernelse af graffiti, facelift på ældre vogne og levering af reservedele – som regel indefor 3 – 5 dage, hvis de ikke er på lager lokalt.

EasyWagon fremstiller alle letvogne på vores egen fabrik i Stettin i Polen.

Fabrikken bliver drevet under kompetent polsk/dansk ledelse, som har en rig erfaring inden for branchen og en dyb forståelse for de krav og forventninger, som vores kunder har til vores letvogne. Dette sikrer ikke kun effektiviteten, men også at de højeste kvalitetsstandarder overholdes.

Produktionsteamet, som er vores mest værdifulde aktiv, består af lokalt ansatte, dedikerede medarbejdere som er fagligt veluddannede og derfor spiller en afgørende rolle i vores produktionsproces. De er ikke kun ansvarlige for at håndtere de tekniske aspekter af produktionen. De er også en vigtig del af vores virksomhedskultur, hvor engagement og arbejdsglæde er nøgleelemente.

Vores moderne produktionsfaciliteter er designet til at optimere effektivitet, præcision og produktkvalitet. Vi anvender de nyeste produktionsmetoder og teknologier for at sikre, at vores letvogne lever op til gældende standarder for sikkerhed samt krav til ydeevne og giver vores kunder en høj grad af komfort.

Vi er stolte af at have vores egen fabrik i Polen, da det giver os mulighed for med korte gennemløbstider at levere produkter af højeste kvalitet samtidig med at vi opretholder kontrol over produktionsprocessen.

Vores fleksibilitet og engagement i kvalitet samt vores evne til at holde på kompetente medarbejdere er det, der driver vores succes på markedet for letvogne.

SåveI nye som brugte vogne kan du i Danmark se i vores udstilling, som er beliggende på Nordensvej 1, 7000 Fredericia. Det er let at finde pga. den fordelagtige beliggenhed nær motorvejssystemet og er let tilgængelig fra flere retninger.

 • Fra Fyns-siden og Vejle, er vores placering ved motorvejsafkørsel 60 b (Taulov N) på den Østjyske Motorvej,
 • Fra Kolding benytter du motorvejsafkørsel 61 på Taulovmotorvejen

I udlandet vil du kunne se EasyWagon letvogne hos mange af vores forhandlere. For yderligere information herom er du velkommen til at kontakte os.

Hvilken spildevandsafledning og eller opbevaring der tilbydes er helt op til dit behov. Vi tilbyder som standard følgende løsninger:

 • Kværn med pumpe – anvendes typisk hvor der er en vis afstand (op til 25 m) fra opstillingsstedet til kloaksystemet
 • 110’ afløbsrør – anvendes typisk hvor der er mulighed for direkte tilslutning til afløbssystemet.
 • Toiletter med egen tank
 • Forbrændingstoiletter (Cinderella)
 • Vakuum-System med pumpe samt fersk- og spildevandstanke – anvendes normalt, hvor der ikke er mulighed for direkte tilslutning til kloaksystemet eller hvor et stort antal af sanitærfaciliteter er opstillet samme sted.

Leveringstiden på afhænger af den specifikke model. Vi tilstræber dog at kunne levere indenfor 4 – 6 uger og for udvalgte standardvogne også hurtigere.

En nøjagtig leveringstid vil vi normalt kunne give så snart alle tekniske spørgsmål er besvaret og det endelige layout er fastlagt.

Ja, vi leverer såvel toilet- som badeløsninger i barrierefrie varianter, som gør det væsentlig lettere for vores handicappede medmennesker at deltage i støre offentlige arrangementer.

Vores løsninger omfatter ikke kun letvogne, men også enheder uden hjul til håndtering med kran eller truck.

Hvilken forsyningsspænding der anvendes tilpasser vi det lokale behov. Vi leverer vore letvogne med tilslutning af enten 230V/16A eller 400V/32A.

Som alternativ eller supplement til den konventionelle forsyning tilbyder vi også solarstrømsanlæg til drift af lys, ventilatorer osv.

Vores el-installationer opfylder den Europæiske Norm IEC/HD 60364 del 1 – 6 såvel som afsnit 717 og afsnit 701 specielt for badevogne.

Varmvandsforsyningen er meget afhængig af det forventede/beregnede forbrug. Hvis der er tale om et enkelt badeværelse eller op til 4 brusere vil vi typisk tilbyde en løsning med elektrisk vandvarmer. Ved større behov anbefaler vi gas-gennemløbsvarmere eller oliefyr med separat varmtvandbeholder.