Toilet- og badevogne

SE VORES TOILET- OG BADVOGNE HER

FIND DEN RETTE TOILET-/BADVOGN

Hos EasyWagon finder du et stort udvalg af mobile toilet- og badvogne. En toiletvogn er en mobil toiletløsning, der er ideel til situationer der kræver midlertidig adgang til sanitære installationer. Vognen er ofte udstyret med et eller flere toiletter og med mulighed for at inkludere bruser, vaskemaskiner og tørretumblere i samme enhed.

En badevogn er en mobil badeløsning, der er designet til at give nem og bekvem adgang til et brusebad når behovet opstår. Selve vognen er
normalt udstyret med en eller flere brusere. Typisk vil der også være et toilet og omklædningsrum.

Der er ubegrænset muligheder når det kommer til indretningen af vores toilet- og badvogne. Hos EasyWagon finder du mange forskellige modeller og løsninger så du er sikret en vogn der passer til dit behov. 

Uanset om du vælger en separat toiletvogn eller ønsker en kombination af toilet og bad, får du en sanitetsvogn, der er både nem at håndtere, let at placere og let at rengøre. Afhængigt af den valgte toilettype, kan din vogn nemt tilsluttes, da du ikke behøver at placere den i nærheden af hverken kloak eller vandforsyning. Dertil er vores vogne nemme at transportere. Det eneste, du behøver, er en personbil med anhængertræk. På den måde får du en mobil og fleksibel løsning, som du nemt kan flytte rundt på.


TOILET MED KVÆRN

Hvis en vogn kun har ét toilet, kommer den ofte fra fabrikken med tilhørende kværn. Dette er den mest populære løsning og kommer som standard i alle vores vogne med toilet. Toilettet fungerer næsten som et helt almindeligt toilet du har placeret i hjemmet, derfor er det også den mest anvendte toiletløsning i alle vores vogne.

En toilet vogn med kværn behøver ikke at være placeret direkte over et kloaksystem. Normalt skal et toilet være forbundet til et kloakrør direkte under toilettet for at kunne skylle afføring og spildevand væk.

Et vandskyllende toilet med kværn kan placeres et stykke væk fra selve kloak systemet. På denne måde tilbyder toiletter med kværn en høj grad af fleksibilitet hvad angår placering af toiletvognen.

Der skal være en vandforsyning til skylning samt en kloakforbindelse eller et afløbssystem til at transportere det kværnede affald og spildevand væk. 

Hvordan virker det?

Når man trykker på toiletskyllet, bliver kværnen fyldt op med vand. Når beholderen indeholder 3 l vand, starter pumpen automatisk. Affald fra toilettet sendes derved igennem den motordrevne kværn som knuser diverse fækalier og toiletpapir som herefter ledes ud gennem afløbsrøret.

Vandtilslutning: 25 meter 3/4” / 19mm slange.

Afløbsslange: 25 meter 1” / 25 mm slange. 

 

TOILET MED TANK

Et tanktoilet er en simpel toiletløsning hvis man ikke ønsker at være afhængig af strøm og kloak. Opsætningen giver stor fleksibilitet med hensyn til hvor vognen kan placeres. Vognen kommer med en 60 L vandstander der ligeledes fungerer som håndvask. 

På steder uden adgang til vand eller elektricitet er en uafhængig toiletvogn med tank den ideelle løsning. Denne opsætning giver dig
stor fleksibilitet med hensyn til, hvor vognen kan placeres, og giver stadig mulighed for fuld anvendelse af alle dens funktioner lige fra håndvask til skyllemekanismen.

Vand påfyldes meget enkelt vandstanderen. Vandet bruges således både til håndvasken og herefter som skyllevand i tanktoilettet. 

Hvordan virker det?

Håndvasken bruges med hjælp af fodpedalen placeret nederst i midten på vandstanderen. Vand til toilettet aktiveres ved at bruge håndpumpen placeret på venstre side af toilettet. Når denne bruges pumpes vandet fra vandholderen ned i toilettet og fungerer herefter som skyl. 

Udvendig under vognen sidder en skydeventil hvortil indholdet fra tanken kan løbe direkte i kloak. Tanken kan også nemt tømmes ved hjælp af en slamsuger oppe fra toilettet. 

 

TOILET MED FORBRÆNDINGSTOILET

Hos EasyWagon bruger vi Cinderella toiletter som forbrændingstoilet. Toilettet er enten gasdrevet eller med almindelig 230V stik. Toilettet brænder affaldet ved høj temperatur.

Dette resulterer i en minimal mængde aske som ligger sig i bunden af toilettet i en praktisk affaldspose. Toilettet behøver derfor hverken vandtilslutning eller afløb.  

Hvordan virker det?

I bunden af toilettet finder man et lukket forbrændingskammer. Ved brug af høje temperaturer (Op til 600 grader) nedbryder toilettet effektivt fast og flydende affald til aske. De specialproducerede poser gør bortskaffelsen nem, så hele processen håndteres hygiejnisk. 

Toiletter er utroligt nemt at bruge. Bag toiletbrættet finder man en LED skærm som guider dig igennem processen ved brug af toilettet.TOILET MED VAKUUM

Et vakuum toilet er særdeles velegnet til festival- og markedspladsen. I kummen finder man et mindre udgangshul end i de andre toilettyper. Dette er fordi et vakuum toilet ”suger” affaldet fra kummen i stedet for at skylle. Et vakuum toilet bruger minimalt med vand, og et toiletskyl bruger derfor kun ca. 0,4 L. 

Et vakuum toilet kræver ingen ventetid og kan bruges igen direkte efter tidligere brug. Et vakuum toilet har dermed en stor kapacitet og rummer ca. 75-95 personer pr. time eller ca. 350 toilet besøg inden vandtanken igen skal fyldes. 

Vognen tømmes blot ved at åbne ventilen til tanken eller ved sugning som f.eks. slamsuger. 

Hvordan virker det?

Vognen indeholder 2 tanke – Én til rent vand og én til beskidt vand. Ved tryk på skyl knappen aktiveres vakuumpumpen og affaldet trækkes igennem pumpen og op i tanken til spildevand. Vognen kræver derfor ikke tilslutning til kloak og kan derfor nemt placeres. Vakuum pumpen kræver strøm. 

TOILET MED KLOAK (110)

En toiletvogn er en praktisk og fleksibel løsning, når der er behov for midlertidige toiletter til arrangementer eller byggepladser. 

En toiletvogn med tilslutning til kloak systemet er den ideelle løsning, der prioriterer hygiejne og effektiv bortskaffelse af affaldet. Affaldet transporteres direkte væk via kloak systemet, hvilket forhindrer ophobning af affald og mindsker risikoen for bakterievækst eller dårlig lugt.

Ved at tilslutte vognen direkte til kloak systemet undgår man samtidig også behovet for at tømme og rengøre separate affaldstanke, hvilket sparer tid og minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener.

Hvordan virker det?

Et toilet med kloak fungerer som et helt almindeligt toilet. Ved at tilslutte vognen direkte til kloak systemet undgår man samtidig også behovet for at tømme og rengøre separate affaldstanke, hvilket sparer tid og minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener.