Specialvogne

SE VORES SPECIAL VOGNE HER

SAUNAVOGNE
SE SAUNAVOGNE
MADVOGNE
SE MADVOGNE
SALGSVOGNE
SE SALGSVOGNE

FIND DEN RETTE SPECIAL VOGN

Hos EasyWagon producerer vi næsten alle typer let vogne. Hvis du har fået en idé, er det garanteret at vi kan løse den. Igennem tiden har vi produceret en del specialvogne til vores kunder. En specialvogn er et produkt som ikke er en standardmodel fra fabrikken.

EasyWagon producerer madvogne i form af foodtrucks, pølsevogne, salgsvogne mm. Er du på udkig efter en madvogn med køkken, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra produktion, indretning og inventar.

Er du på udkig efter en pølsevogn er der forskellige muligheder. Uanset om du ønsker en lille pølsevogn til at tage med på farten så den kan bruges på festivaler, messer, markeder mm. Eller en større pølsevogn som skal stå placeret et fast sted, så kan EasyWagon være behjælpelig.

Med en mobil salgsvogn har du mulighed for at tage din forretning med på farten. Uanset om du skal have din virksomhed med på messe,
marked, event eller andet, så er en salgsvogn på hjul den ideelle løsning. Denne lille kompakte salgsvogn kommer i mange forskellige modeller med ønsket inventar. Uanset om du ønsker én eller flere salgsluger er dette også muligt.

 

Måske du er på jagt efter en ølvogn? Med en ølvogn fra Easywagon har du muligheden for at skænke fadøl, sodavand og andre drikkevarer
fra alle tre sider på vognen. Disse vogne er også indrettes således at bagsiden er lukket til opbevaring af f.eks. fadølsanlægget.