Mandskabsvogne

FIND DEN RETTE MANDSKABSVOGN

En mandskabsvogn er et mobilt kontor, spiseplads, omklædning, og toilet. Alt samlet i én vogn. En mandskabsvogn er derfor den perfekte løsning til byggepladsen, når arbejderne har brug for en pause. En mandskabsvogn er også særdeles velegnet som kontorplads til administrative opgaver. Vognen er også brugbar ved events, messer, festivaler mm.

Hos EasyWagon sælger vi mandskabsvogne i tre forskellige størrelser, hvor der enten er plads til fire, seks eller otte personer. De er alle indrettet med spiserum, der også kan anvendes til kontor, samt et omklædningsrum med indbyggede dobbeltskabe, så medarbejderne
kan have tøj og personlige ejendele liggende et sikkert sted, mens de arbejder. Vognene sælges med indbygget toilet, håndvask og bruseniche. 

En mandskabsvogn fra Easy Wagon er nem at transportere, og kan nemt trækkes af en personbil. Derved spares både tid og penge, ved at undgå at skulle betale andre for transport af mandskabsvognen. Vi sælger vogne som er yderst behagelige at opholde sig i og som er produceret i et stilrent design med glatte overflader der sikrer en nem rengøring og vedligeholdelse.

Vores fabrik i Polen producerer alle vores letvogne. Der er ingen mellemmand – kun kvalificeret arbejdskraft, erfaring, gode materialer og gennemtænkte produkter. Uanset hvilken vogntype det drejer sig om, er I garanteret høj kvalitet og rimelige priser. Hos EasyWagon sælger vi vores vogne komplet med inventar og klar til brug. Kontakt vores medarbejdere allerede i dag og hør, hvilken løsning der vil passe til jer.