Type 240 – 2 toiletter m. rør

Toiletvogn type 240: 2 toiletter med 110 rør

Hvis I har brug for et mobilt toilet og samtidig har adgang til kloaksystemet, er denne vogn den ideelle løsning for jer! Med tilsltuning til kloaksystemet, slipper i for at tømme toiletterne. Vognen er udstyret med to toiletter, der nemt kan monteres på et almindeligt anhængertræk. Vores vogne er rummelige og har glatte overflader, der er nemme at rengøre og holde hygiejniske. Der medfølger radiatorer i alle vores vogne, så de kan anvendes året rundt.

Mangler du toilet til farten og ikke altid har tilgang til kloak, kan du med fordel vælge vogn med tank eller Cinderella toilet, der forbrænder affaldsekskrementer, så du blot skal tømme det minimale medaske (lugtfri & hygiejniske!) en gang i mellem.

Få et tilbud i dag! 

Toiletvogn med 2 fine toiletter

Denne toiletvogn er udstyret med 2 toiletter i separate rum. Hvert af de to toiletrum er indrettet med et toilet og en håndvask. Over håndvasken er der desuden et spejl. For ekstra bekvemmelighed er der også en knage på døren, hvor man kan hænge sit overtøj, mens man anvender vognen. Hvert af de 2 toiletter er der desuden monteret en radiator, der sikrer behagelig varme, uanset årstiden.

Med denne toiletvogn er du sikret en komfortabel og praktisk løsning, uanset hvor du befinder dig. Udstyret med ikke kun ét, men to separate rum, giver denne toiletvogn dig og dine gæster mulighed for at benytte 2 fine toiletter samtidigt.

Toiletvogn med tilslutning til kloak

En toiletvogn er en praktisk og fleksibel løsning, når der er behov for midlertidige toiletter til arrangementer eller byggepladser. En toiletvogn med tilslutning til kloaksystemet er den ideelle løsning, når der er behov for midlertidige toiletter, der prioriterer hygiejne og effektiv bortskaffelse af affaldet. En af de største fordele ved en toiletvogn med tilslutning til kloak er, at den sikrer en bedre hygiejne. Affaldet transporteres direkte væk via kloaksystemet, hvilket forhindrer ophobning af affald og mindsker risikoen for bakterievækst eller dårlig lugt.

Ved at tilslutte vognen direkte til kloaksystemet undgår man samtidig også behovet for at tømme og rengøre separate affaldstanke, hvilket sparer tid og minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener.

Let at håndtere. Let at placere. Let at rengøre.

Alle letvogne fra Easy Wagon opfylder arbejdsmiljølovgivningens krav til den pågældende letvognstype.

  • Nem tilslutning, ingen krav om placering nær kloak eller vandforsyning
  • Nem transport. Nem at bugsere. Kan trækkes af personbil
  • Behagelig at opholde sig i
  • Download printvenligt produktblad (sort-hvid)
  • Se tilbehørspakker under billederne

BEMÆRK

To-trinstrappe, 3 nøgler og håndsving til støtteben følger med vognen.
Derudover leveres vognen uden inventar.

WEBSHOP

Vores webshops www.skurvognsdele.dk er under opbygning.

Når den er klar, kan du købe alt tilbehør og reservedele til din letvogn der.
Mange af delene har vi allerede på låner, så spørg os, hvis du mangler noget!

Pakkerne her kan bestilles sammen med vognen.

Indretning

2 toiletter
Bord med håndvask

Mål

Udvendigt længde: 240 cm
Udvendig bredde: 185 cm
Totalhøjde: 292 cm
Indvendige højde: 212 cm
Længde af trækstang: 150 cm

Teknisk data

Total vægt: 750 kg
Antal aksler: 1
Hjul: 165″ x 13c”
Bremser trailer: Ja
Chassis, gulv, vægge og tag

Tilslutning

Eltilslutning: 400 V – 16 A
Vandtilslutning: 3/4“
Afløb: 1“