Type 240 – 2 Toiletter

Toiletvogn Type 240 med 2 toiletter

Står I og mangler mobile toiletter? Så er denne letvogn perfekt.

To vandskyllende toiletter med kværn, så den ikke behøver at blive placeret lige over kloakken. Den kræver dog stadig tilgang til vand og kloak på stedet.

Denne type vogn er den oftest anvendte toiletløsning i dag. Toilettet virker som et normalt toilet i hjemmet og føles derfor naturligt og behageligt.

Toiletvognen er udstyret med radiator for behagelig temperatur året rundt. En ideel vogn til byggepladser, store arrangementer, udlejning og dem, der udfører renoveringer. Alle vores vogne er rummelige og har hygiejniske, glatte overflader, der gør dem nemme at rengøre!

Få et tilbud i dag! 

Toiletvogn med kværn giver fleksibilitet

I denne toiletvogn er der to toiletvogne med kværn, som er i stand til at skylle med vand. Det særlige ved disse toiletter er, at de ikke behøver at være placeret direkte over et kloaksystem. Normalt skal et toilet være forbundet til et kloakrør direkte under toilettet for at kunne skylle afføring og spildevand væk. Men med disse vandskyllende toiletter med kværn kan de placeres et stykke væk fra selve kloaksystemet. På denne måde tilbyder toiletterne med kværn en høj grad af fleksibilitet hvad angår placering af toiletvognen.

Dog er det vigtigt, at der stadig er adgang til både vand- og kloakforbindelser på det sted, hvor toiletterne er placeret. Der skal være en vandforsyning til skylning samt en kloakforbindelse eller et afløbssystem til at transportere det kværnede affald og spildevand væk.

En toiletvogn med kværn giver en mere behagelig oplevelse. Det minder om et toilet i hjemmet, hvorfor det netp er en af de mest populære løsninger på markedet.

Mobil toiletvogn med 2 toiletter & WC mixer

I denne toiletvogn er der 2 toiletter i to separate rum bestående af et toilet og en håndvask. Det unikke ved denne toiletvogn er tilstedeværelsen af en WC mixer. WC mixeren tilbyder en ekstra fordel, der forbedrer brugeroplevelsen. En WC-mixer giver mulighed for at opnå den ønskede temperatur og tryk i toilettet og giver dermed en mere behagelig oplevelse under brug.

Med wc mixeren kan man justere vandtemperaturen på de 2 toiletter, ligesom man også kan justere vandtrykket. På den måde kan man styre styrken af vandstrålen i håndvasken eller vandets flow til toilettet, ligesom man også styrer vandets temperatur. Det er også endnu en grund til, at denne type toiletvogn er populær.

Samlet set kombinerer denne mobil toiletvogn med 2 toiletter med kværn og WC mixer funktionalitet og komfort.

Let at håndtere. Let at placere. Let at rengøre.

Alle letvogne fra Easy Wagon opfylder arbejdsmiljølovgivningens krav til den pågældende letvognstype.

  • Nem tilslutning, ingen krav om placering nær kloak eller vandforsyning
  • Nem transport. Nem at bugsere. Kan trækkes af personbil
  • Behagelig at opholde sig i
  • Download printvenligt produktblad (sort-hvid)
  • Se tilbehørspakker under billederne

BEMÆRK

To-trinstrappe, 3 nøgler og håndsving til støtteben følger med vognen.
Derudover leveres vognen uden inventar.

Indretning

2 x toilet
Bord med håndvask

Mål

Udvendigt længde: 240 cm
Udvendig bredde: 185 cm
Totalhøjde: 292 cm
Indvendige højde: 212 cm
Længde af trækstang: 150 cm

Teknisk data

Total vægt: 750 kg
Antal aksler: 1
Hjul: 165″ x 13c”
Bremser trailer: Ja
Chassis, gulv, vægge og tag

Tilslutning

Eltilslutning: 400 V – 16 A
Vandtilslutning: 3/4“
Afløb: 1“